Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Taronjas C. F. (436984) - RealSociedadIrun (492614) » 86463090: T18/J3/VI

Liga 86463090 Información oficial sobre el partido 86463090 en Hattrick

02.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 3 / VI.654 (14972)

Taronjas C. F. Alineación oficial del equipo 'Taronjas C. F.' en el partido 3 - 0 España Bulls Alineación oficial del equipo 'España Bulls' en el partido
Kustas Piiroja (8') 1 - 0
Jorge Juan (9') 2 - 0
Daniel Soler (85') 3 - 0
Taronjas C. F. Alineación oficial del equipo 'Taronjas C. F.' en el partido 3 - 0 España Bulls Alineación oficial del equipo 'España Bulls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Taronjas C. F. Alineación oficial del equipo 'Taronjas C. F.' en el partido 2 - 1 España Bulls Alineación oficial del equipo 'España Bulls' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,0 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taronjas C. F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): En Mattias Nilsson entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Taronjas, un peu providencial d'en Kustas Piiroja va situar el 1-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Taronjas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jorge Juan progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 134 Minuto 85 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Taronjas al minut 85, que va llançar ajustat al pal en Daniel Soler. 3 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24, Kustas Piiroja gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Roland Carlsson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jorge Juan va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 234 Minuto 36 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Daniel Soler va sortir molt desviat al minut 36.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 70 quan Mattias Nilsson de Taronjas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ralph Prössl de Taronjas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Passats 30 minuts de joc, en Ralph Prössl de Taronjas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 60 (Lesión): El jugador de Taronjas Jesús Pablo Rivas va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Eugenio Villar va entrar en el seu lloc.

España Bulls

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 57 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Fredrik Strömkvist amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Federico Las Casas va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Federico Las Casas de España va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Egon Nardone de España la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.