Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

No*Skill (492700) - mister crujidores (122618) » 86460638: T18/J8/VI

Liga 86460638 Información oficial sobre el partido 86460638 en Hattrick

07.10.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 8 / VI.610 (14928)

No*Skill Alineación oficial del equipo 'No*Skill' en el partido 1 - 1 Amunt Valencia all stars Alineación oficial del equipo 'Amunt Valencia all stars' en el partido
Christian Vialatte (22') 1 - 0
1 - 1 Leonardo Garbarino (34')
No*Skill Alineación oficial del equipo 'No*Skill' en el partido 1 - 1 Amunt Valencia all stars Alineación oficial del equipo 'Amunt Valencia all stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
No*Skill Alineación oficial del equipo 'No*Skill' en el partido 1 - 2 Amunt Valencia all stars Alineación oficial del equipo 'Amunt Valencia all stars' en el partido
Tiene un resultado normal 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,3 % 0,8 % 87,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

No*Skill

Goles Goles

  • 105 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 22, Björn Andreasson va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Christian Vialatte, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Christian Vialatte va estar a punt d'acabar en gol al minut 56, però el porter visitant Gonçalo Alçada va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Juan Carlos García del No*Skill ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Nicola Calzolari de No*Skill va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 80 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del No*Skill puguin veure en David Eversten jugant de nou; ja que al minut 80 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Miloš Rýznar el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Amunt Valencia all stars

Goles Goles

  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Jörn Lyncker va acabar en una passada genial cap al jugador de Valencia Leonardo Garbarino, que va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Adolfo Larrea va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Juan Muñoz, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Es duien 34 minuts de partit jugats quan Isaak Fischer va estar a punt de posar per davant a Valencia amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Muñoz va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En David Ruiz Olarría va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Leonardo Garbarino de Valencia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.