Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cirin (433717) - U.D. Leonesa (490194) » 86460565: T18/J3/VI

Liga 86460565 Información oficial sobre el partido 86460565 en Hattrick

02.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 3 / VI.609 (14927)

GRILLESTER UNITED Alineación oficial del equipo 'GRILLESTER UNITED' en el partido 2 - 1 Parla Alineación oficial del equipo 'Parla' en el partido
Jean-Luis Delclaux (26') 1 - 0
Mile Erli? (41') 2 - 0
2 - 1 Justin Cullen (53')
GRILLESTER UNITED Alineación oficial del equipo 'GRILLESTER UNITED' en el partido 2 - 1 Parla Alineación oficial del equipo 'Parla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GRILLESTER UNITED Alineación oficial del equipo 'GRILLESTER UNITED' en el partido 3 - 1 Parla Alineación oficial del equipo 'Parla' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GRILLESTER UNITED

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jean-Luis Delclaux ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, GRILLESTER es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Mile Erlić va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Vlastimir Jevđević va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Vlastimir Jevđević. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, Federico González gairebé va marcar per a GRILLESTER des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Preben Skou va entorpir al marcador d'en Vlastimir Jevđević per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Baudelio Domínguez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Igor Buyak va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Baudelio Domínguez.
  • 095 Minuto 54 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ronan Chauvet va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Preben Skou.

Parla

Goles Goles

  • 150 Minuto 53 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 53 a 2 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Justin Cullen, que va passar per sota les cames del porter local.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Alejandro Pulido Quecedo quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felix Monnik de Parla es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Amiad Barda de Parla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Harald Minger.
  • 513 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Amiad Barda de Parla va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".