Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

oi! you bardulia (434699) - Fc Masmolets (121382) » 86459760: T18/J12/VI

Liga 86459760 Información oficial sobre el partido 86459760 en Hattrick

04.11.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 12 / VI.594 (14912)

EMPORDÀ ROIG Alineación oficial del equipo 'EMPORDÀ ROIG' en el partido 1 - 1 Juventus de Moratalaz Alineación oficial del equipo 'Juventus de Moratalaz' en el partido
Federico Chouciño (56') 1 - 0
1 - 1 Iván Chamas (62')
EMPORDÀ ROIG Alineación oficial del equipo 'EMPORDÀ ROIG' en el partido 1 - 1 Juventus de Moratalaz Alineación oficial del equipo 'Juventus de Moratalaz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
EMPORDÀ ROIG Alineación oficial del equipo 'EMPORDÀ ROIG' en el partido 0 - 1 Juventus de Moratalaz Alineación oficial del equipo 'Juventus de Moratalaz' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EMPORDÀ ROIG

Goles Goles

  • 119 Minuto 56 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip EMPORDÀ va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Federico Chouciño va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 74 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Stefan Åhlerberg, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): EMPORDÀ van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 87, però el xut de César Herrera des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): Al minut 82 en Paweł Biłek va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 4 (Tirita): Al minut 4 de partit, el jugador Jorrit van de Water de EMPORDÀ es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Juventus de Moratalaz

Goles Goles

  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 en Iván Chamas va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Arthuro Bemelmans va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jorge Ernesto Ramírez, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Moratalaz va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan Blaise Duchemin va quedar-se sol davant el porter Jorge Ernesto Ramírez, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 22 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Moratalaz al minut 22, però el xut de Michel van Meerveld va topar amb la tanca defensiva.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Moratalaz va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jorge Ernesto Ramírez va desviar el xut final de Iván Chamas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Martín Cervera de Moratalaz es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 20 (Lesión leve): Moratalaz va fer una substitució al minut 20. Maximilian Steinbauer va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Iván Chamas.