Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mercedes perreras (489113) - Buñol F.C. (30765) » 86457003: T18/J9/VI

Liga 86457003 Información oficial sobre el partido 86457003 en Hattrick

14.10.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 9 / VI.545 (14863)

Fire Line Alineación oficial del equipo 'Fire Line' en el partido 2 - 1 Marijuana Alineación oficial del equipo 'Marijuana' en el partido
Ryan Hartmans (2') 1 - 0
Ryan Hartmans (80') 2 - 0
2 - 1 Barnet Messerly (88')
Fire Line Alineación oficial del equipo 'Fire Line' en el partido 2 - 1 Marijuana Alineación oficial del equipo 'Marijuana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fire Line Alineación oficial del equipo 'Fire Line' en el partido 0 - 2 Marijuana Alineación oficial del equipo 'Marijuana' en el partido
Tiene suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fire Line

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Théodore Cremillieu va acabar en una passada genial cap al jugador de Fire Ryan Hartmans, que va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de José Antonio Martínez al minut 9 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Théodore Cremillieu va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 209 Minuto 56 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Álvaro de Deus? Un error clamorós seu va donar a Ryan Hartmans una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Fire van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 66, però Ryan Hartmans va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 217 Minuto 82 (Ocasión evento especial cansancio): Niels Christiansen començava a fer errades greus a causa del cansament, fet que posava en dificultats la resta de la defensa del seu equip.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Ryan Mogensen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 6 (Lesión): El jugador de Fire José Ropero va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Rafael Alberto Niñà va entrar en el seu lloc.

Marijuana

Goles Goles

  • 109 Minuto 80 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Álvaro de Deus es va complicar la vida al minut 80 intentant esquivar Ryan Hartmans en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Fire, va robar-li la pilota i va marcar el 2 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 153 Minuto 88 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Barnet Messerly va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Marijuana va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Brian Henson va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Yan Chin Hwa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Luis Cardona de Marijuana va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.