Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sporting utielano (488214) - Grupo fruta (492743) » 86455677: T18/J14/VI

Liga 86455677 Información oficial sobre el partido 86455677 en Hattrick

18.11.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 14 / VI.521 (14839)

Avril Lavigne C.F. Alineación oficial del equipo 'Avril Lavigne C.F.' en el partido 3 - 2 CT-Cartagena.es Alineación oficial del equipo 'CT-Cartagena.es' en el partido
Luis Pachón (6') 1 - 0
Niklas Deschl (59') 2 - 0
Otto Dam (80') 3 - 0
3 - 1 Tuub Savelkoul (87')
3 - 2 Tuub Savelkoul (88')
Avril Lavigne C.F. Alineación oficial del equipo 'Avril Lavigne C.F.' en el partido 3 - 2 CT-Cartagena.es Alineación oficial del equipo 'CT-Cartagena.es' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Avril Lavigne C.F. Alineación oficial del equipo 'Avril Lavigne C.F.' en el partido 1 - 2 CT-Cartagena.es Alineación oficial del equipo 'CT-Cartagena.es' en el partido
Tiene suerte 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,7 % 3,2 % 79,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Avril Lavigne C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Passats 6 minuts, Luis Pachón, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Lavigne es posava per davant!
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Lavigne va aconseguir el 2 - 0 quan Niklas Deschl va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Lavigne va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Otto Dam des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Angelo Merivot del Lavigne ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luciano Lavatelli es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

CT-Cartagena.es

Goles Goles

  • 108 Minuto 87 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 87, en Salvatore Mocciolo la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Tuub Savelkoul que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 151 Minuto 88 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 88, el jugador visitant Tuub Savelkoul va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Jean-Luis Gudelmann quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): CT-Cartagena.es va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Michael Öhrmo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Göran Sommarin quasi redueix la diferència al marcador al minut 67, però una gran estirada d'en Nate Arellano va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del CT-Cartagena.es va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Ricardo Jorge Amaral no va poder controlar.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Al minut 32, Michael Öhrmo de CT-Cartagena.es es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.