Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

>San Ignacio< (119070) - deportivo-alaves (436869) » 86453868: T18/J9/VI

Liga 86453868 Información oficial sobre el partido 86453868 en Hattrick

14.10.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 9 / VI.489 (14807)

Black Adder Alineación oficial del equipo 'Black Adder' en el partido 1 - 0 Unión Astur C.F Alineación oficial del equipo 'Unión Astur C.F' en el partido
Eliseo Otálora (53') 1 - 0
Black Adder Alineación oficial del equipo 'Black Adder' en el partido 1 - 0 Unión Astur C.F Alineación oficial del equipo 'Unión Astur C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Black Adder Alineación oficial del equipo 'Black Adder' en el partido 1 - 0 Unión Astur C.F Alineación oficial del equipo 'Unión Astur C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Black Adder

Goles Goles

  • 123 Minuto 53 (Gol por la derecha): Passats 53 minuts, Eliseo Otálora, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Black es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Black va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Stephen O'Kennedy en un 1 contra 1 amb el porter Betto Pierik, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 45 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gordey Senkov! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Chester Chapman va estar a punt de sentenciar el partit al minut 57, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Ragner Aastrup de Black va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 16 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Black puguin veure en Magne Johansen jugant de nou; ja que al minut 16 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Chester Chapman el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Unión Astur C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 14 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Unión van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 14 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Koos Gustings, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Unión van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 37 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Koos Gustings, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): En Håvard Vaksdal va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Antonio Casile, en lloc de córrer, relliscava.