Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HoolPallers (309338) - Alhambra CF (436708) » 86453765: T18/J13/VI

Liga 86453765 Información oficial sobre el partido 86453765 en Hattrick

11.11.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 13 / VI.487 (14805)

Gijonudos Spot Club Alineación oficial del equipo 'Gijonudos Spot Club' en el partido 0 - 2 dejarmejugar Alineación oficial del equipo 'dejarmejugar' en el partido
0 - 1 Anders Persson (85')
0 - 2 Heiko Kuristik (87')
Gijonudos Spot Club Alineación oficial del equipo 'Gijonudos Spot Club' en el partido 0 - 2 dejarmejugar Alineación oficial del equipo 'dejarmejugar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gijonudos Spot Club Alineación oficial del equipo 'Gijonudos Spot Club' en el partido 1 - 0 dejarmejugar Alineación oficial del equipo 'dejarmejugar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gijonudos Spot Club

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Carles Vilajosa arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Adrián Jiménez del Gijonudos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 24 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en José Pelayo Parrón s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

dejarmejugar

Goles Goles

  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): dejarmejugar va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 85, quan Anders Persson, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 184 Minuto 87 (Gol de penalti): Al minut 87 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de dejarmejugar, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Heiko Kuristik va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): dejarmejugar van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 21, però Rogério Neto va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 48 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pjotr Haafkens, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mateusz Pakulski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Anders Persson de dejarmejugar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 25 (Tirita (médico)): Pjotr Haafkens va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de dejarmejugar estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.