Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amakito C.F. (486815) - olipic14munera (440901) » 86452032: T18/J12/VI

Liga 86452032 Información oficial sobre el partido 86452032 en Hattrick

04.11.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 12 / VI.456 (14774)

Sporting Sant-Feliuenc Alineación oficial del equipo 'Sporting Sant-Feliuenc' en el partido 0 - 2 U.D. Las Meanas Alineación oficial del equipo 'U.D. Las Meanas' en el partido
0 - 1 Ondino Pérez (63')
0 - 2 Benjamin Chabert (66')
Sporting Sant-Feliuenc Alineación oficial del equipo 'Sporting Sant-Feliuenc' en el partido 0 - 2 U.D. Las Meanas Alineación oficial del equipo 'U.D. Las Meanas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sporting Sant-Feliuenc Alineación oficial del equipo 'Sporting Sant-Feliuenc' en el partido 1 - 4 U.D. Las Meanas Alineación oficial del equipo 'U.D. Las Meanas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Sant-Feliuenc

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Sant-Feliuenc va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 6 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ferrán Fuenzalida ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Sant-Feliuenc per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 9, quan Dean Dinsdale va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39, Dean Dinsdale arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 56 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 56 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Ferrán Fuenzalida va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ferrán Fuenzalida de Sant-Feliuenc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tomasz Wierzbowski de Sant-Feliuenc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Josha Boerkamp no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

U.D. Las Meanas

Goles Goles

  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): Amb 63 minuts jugats, Ondino Pérez de Meanas va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Benjamin Chabert, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 16 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Joel Falkmo de Meanas va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Pere Daza que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Per Swärdander de Meanas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Meanas va fer una substitució al minut 78. Max Swatt va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Rubén González.