Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unreal Team BcN (490226) - Ath. Onubense (314337) » 86451074: T18/J11/VI

Liga 86451074 Información oficial sobre el partido 86451074 en Hattrick

28.10.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 11 / VI.439 (14757)

Unreal Team BcN Alineación oficial del equipo 'Unreal Team BcN' en el partido 1 - 3 los mazapilones Alineación oficial del equipo 'los mazapilones' en el partido
0 - 1 Julio Riviero (12')
Eray Pedük (19') 1 - 1
1 - 2 Ion Gheorghe (48')
1 - 3 Paul Debarge (75')
Unreal Team BcN Alineación oficial del equipo 'Unreal Team BcN' en el partido 1 - 3 los mazapilones Alineación oficial del equipo 'los mazapilones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Unreal Team BcN Alineación oficial del equipo 'Unreal Team BcN' en el partido 0 - 2 los mazapilones Alineación oficial del equipo 'los mazapilones' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unreal Team BcN

Goles Goles

  • 106 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 19 i semblava que Unreal desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Eray Pedük va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Unreal van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Andro Veenpere va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 222 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): Unreal va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Cvetko Ačanski va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Remon Thijssen.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andro Veenpere.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81 de partit, Andro Veenpere de Unreal va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 44 de partit, quan un jugador de Unreal, en Renn Thies, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

los mazapilones

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Julio Riviero quedar desmarcat i marcar per a mazapilones al minut 12. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ion Gheorghe va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Paul Debarge, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 45 (Ocasión por el centro): mazapilones va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 45, quan Ion Gheorghe va quedar-se sol davant el porter Antoine Beraud, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Ion Gheorghe quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Antoine Beraud, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ion Gheorghe. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wieger van Gastel de mazapilones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 82 (Tirita (médico)): Nedeljko Desnica va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de mazapilones estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.