Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

todoporlapatria (124882) - Deportivo de A Coruña (433608) » 86450098: T18/J6/VI

Liga 86450098 Información oficial sobre el partido 86450098 en Hattrick

23.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 6 / VI.422 (14740)

Mariposas Alineación oficial del equipo 'Mariposas' en el partido 0 - 1 Orgullo Galego Alineación oficial del equipo 'Orgullo Galego' en el partido
0 - 1 Thomas Boekema (15')
Mariposas Alineación oficial del equipo 'Mariposas' en el partido 0 - 1 Orgullo Galego Alineación oficial del equipo 'Orgullo Galego' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mariposas Alineación oficial del equipo 'Mariposas' en el partido 1 - 0 Orgullo Galego Alineación oficial del equipo 'Orgullo Galego' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mariposas

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bastian Pritt va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Jonas Pettersson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Corne Cordang va estar a punt d'empatar per a Mariposas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jonas Pettersson va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El Mariposas va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Corne Cordang la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Llanderal de Mariposas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Delgado.

Orgullo Galego

Goles Goles

  • 106 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Thomas Boekema va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 15, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Orgullo, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Orgullo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Francisco Labruna, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gerd Bleibaum de Orgullo es va emportar una amonestació al minut 49 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Félix Sáenz de Orgullo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 25 (Lesión): Georges Gille va sortir coix del terreny de joc, substituït per Félix Sáenz. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.