Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TTpimpom (121070) - Esteban Tala Balompie (437993) » 86449776: T18/J8/VI

Liga 86449776 Información oficial sobre el partido 86449776 en Hattrick

07.10.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 8 / VI.416 (14734)

Ermhes FC Alineación oficial del equipo 'Ermhes FC' en el partido 0 - 1 Bisol CF Alineación oficial del equipo 'Bisol CF' en el partido
0 - 1 Elí Celes (64')
Ermhes FC Alineación oficial del equipo 'Ermhes FC' en el partido 0 - 1 Bisol CF Alineación oficial del equipo 'Bisol CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ermhes FC Alineación oficial del equipo 'Ermhes FC' en el partido 2 - 0 Bisol CF Alineación oficial del equipo 'Bisol CF' en el partido
Tiene mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ermhes FC

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): Mate Krile hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Víctor Manuel Márquez Nogueras havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Ermhes per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Cao Yeuk Hai va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): Al minut 35, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Ermhes va estar a punt de posar-se per davant al minut 39 però Victorin Boy va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Juan Alférez García del Ermhes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Juan Alférez García va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Isaac Antigny de Ermhes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Massimiliano Lucchesi de Ermhes es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 66 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Enrique Puig va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Oswaldo Andrea.

Bisol CF

Goles Goles

  • 116 Minuto 64 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 64, en Marius Amdal del Bisol va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Elí Celes que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Filipe Caridade de Bisol es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marius Amdal de Bisol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elias Karlkvist.