Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

OsitosMataro (773450) - Pedribi F.C. (311339) » 86449294: T18/J14/VI

Liga 86449294 Información oficial sobre el partido 86449294 en Hattrick

18.11.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 14 / VI.407 (14725)

Aspra F.C. Alineación oficial del equipo 'Aspra F.C.' en el partido 3 - 0 plantiowarriors Alineación oficial del equipo 'plantiowarriors' en el partido
Francisco José Rubio (22') 1 - 0
Juan Carlos Granado Hijelmo (41') 2 - 0
David Lamas (81') 3 - 0
Aspra F.C. Alineación oficial del equipo 'Aspra F.C.' en el partido 3 - 0 plantiowarriors Alineación oficial del equipo 'plantiowarriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aspra F.C. Alineación oficial del equipo 'Aspra F.C.' en el partido 1 - 0 plantiowarriors Alineación oficial del equipo 'plantiowarriors' en el partido
Tiene suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aspra F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Juan Carlos Granado Hijelmo estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Francisco José Rubio va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 22.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Juan Carlos Granado Hijelmo va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Aspra va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en David Lamas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en David Lamas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Marcello Argenta una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 65, però una magnífica aturada de Berend Laureys va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): Francisco José Rubio hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Juan Carlos Granado Hijelmo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 208 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alain Korsten va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Juan Carlos Granado Hijelmo aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marcello Argenta de Aspra es va guanyar la targeta groga merescudament.

plantiowarriors

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Gerónimo Luis Zárate va encarar al porter al 25, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Atanas Anastasov va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Atanas Anastasov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 21 de partit, quan un jugador de plantiowarriors, en Atanas Anastasov, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.