Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico La Almunia D.S.S (312782) - jan555's team (488538) » 86448647: T18/J6/VI

Liga 86448647 Información oficial sobre el partido 86448647 en Hattrick

23.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 6 / VI.396 (14714)

beti-hori Alineación oficial del equipo 'beti-hori' en el partido 2 - 2 cacereño F.C Alineación oficial del equipo 'cacereño F.C' en el partido
0 - 1 Servando Az (7')
Jan Jacob Frasse (9') 1 - 1
1 - 2 Servando Az (38')
Marius Melckenbeeck (43') 2 - 2
beti-hori Alineación oficial del equipo 'beti-hori' en el partido 2 - 2 cacereño F.C Alineación oficial del equipo 'cacereño F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
beti-hori Alineación oficial del equipo 'beti-hori' en el partido 4 - 1 cacereño F.C Alineación oficial del equipo 'cacereño F.C' en el partido
Tiene mala suerte 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

beti-hori

Goles Goles

  • 113 Minuto 9 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jan Jacob Frasse de beti-hori va aconseguir igualar el partit al minut 9, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Marius Melckenbeeck s'emportà una gran ovació del públic local al minut 43, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): beti-hori va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jan Jacob Frasse en un 1 contra 1 amb el porter Richard Izquierdo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): beti-hori va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jan Jacob Frasse en un 1 contra 1 amb el porter Richard Izquierdo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Victor Tygesen de beti-hori va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en David Noronha va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en José Luis Gutiérrez.
  • 094 Minuto 77 (Tirita (médico)): Pedro Torres va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

cacereño F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Servando Az va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Servando Az va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Tommie de Wolf va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 71 de joc.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Massimo Bottura, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 73 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): cacereño va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pedro Torres va desviar el xut final de Servando Az després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manolo Moneo de cacereño amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Servando Az de cacereño va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Al minut 42, Servando Az de cacereño es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.