Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

steaua de sequr (309164) - Atlético Aviación (486779) » 86445914: T18/J8/VI

Liga 86445914 Información oficial sobre el partido 86445914 en Hattrick

07.10.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 8 / VI.347 (14665)

Oleaginosos F.C. Alineación oficial del equipo 'Oleaginosos F.C.' en el partido 1 - 1 Atlético Aviación Alineación oficial del equipo 'Atlético Aviación' en el partido
0 - 1 Daniel Svensson (4')
Levi Basten (73') 1 - 1
Oleaginosos F.C. Alineación oficial del equipo 'Oleaginosos F.C.' en el partido 1 - 1 Atlético Aviación Alineación oficial del equipo 'Atlético Aviación' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Oleaginosos F.C. Alineación oficial del equipo 'Oleaginosos F.C.' en el partido 1 - 2 Atlético Aviación Alineación oficial del equipo 'Atlético Aviación' en el partido
Tiene un resultado normal 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,1 % 15,5 % 59,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oleaginosos F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Levi Basten s'emportà una gran ovació del públic local al minut 73, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14, Inácio José Sales quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 214 Minuto 26 (Ocasión de penalti): Oleos tenia un penal al seu favor al minut 26, però el porter va aturar el xut de Fernando Hita amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Diego Orozco, t'estimo!!!''
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 el Oleos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Daniel Amores no va estar gens encertat.
  • 210 Minuto 65 (Ocasión de falta): En Fernando Hita tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Pasi Kaukinen de Oleos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Inácio José Sales de Oleos va abandonar el terreny de joc després de 37 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Daniel Amores va entrar en el seu lloc.

Atlético Aviación

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Daniel Svensson va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Jan Niedzwiecki va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alberto Dondi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): Dudu Bitácolo hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jannes Biermans havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Braid Joamets de Atlético va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.