Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nacional F.C. (436780) - UD Ilerda (439856) » 86445394: T18/J4/VI

Liga 86445394 Información oficial sobre el partido 86445394 en Hattrick

09.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 4 / VI.338 (14656)

Nacional F.C. Alineación oficial del equipo 'Nacional F.C.' en el partido 1 - 1 SuperLolito HT Club Alineación oficial del equipo 'SuperLolito HT Club' en el partido
0 - 1 Ronald Koutstaal (29')
Sergio Aguilón (61') 1 - 1
Nacional F.C. Alineación oficial del equipo 'Nacional F.C.' en el partido 1 - 1 SuperLolito HT Club Alineación oficial del equipo 'SuperLolito HT Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nacional F.C. Alineación oficial del equipo 'Nacional F.C.' en el partido 1 - 1 SuperLolito HT Club Alineación oficial del equipo 'SuperLolito HT Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,6 % 13,8 % 24,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nacional F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 61 (Gol por la derecha): Els jugadors del Nacional amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 61, deixant Sergio Aguilón en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Juan De Diego va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Sergio Aguilón, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 54, Łukasz Gieroń de Nacional va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): Nacional es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Lou Wells no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Antohe Gheorghe al camp.

SuperLolito HT Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Ronald Koutstaal que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de S.Lolito va anar a parar a la dreta de l'atac on en Johan Janssens, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Mugur Dogaru va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Cris Motta, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): S.Lolito va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 66, quan Eduard Wieland va quedar-se sol davant el porter Cris Motta, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jugoslav Lopičević.