Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Ilerda (439856) - Real Ugijar (120415) » 86445379: T18/J1/VI

Liga 86445379 Información oficial sobre el partido 86445379 en Hattrick

19.08.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 1 / VI.338 (14656)

SuperLolito HT Club Alineación oficial del equipo 'SuperLolito HT Club' en el partido 3 - 1 Patxanga de Getxo Alineación oficial del equipo 'Patxanga de Getxo' en el partido
0 - 1 Nicola Anastasi (34')
Mugur Dogaru (75') 1 - 1
Jan Hemsley (80') 2 - 1
Jan Hemsley (87') 3 - 1
SuperLolito HT Club Alineación oficial del equipo 'SuperLolito HT Club' en el partido 3 - 1 Patxanga de Getxo Alineación oficial del equipo 'Patxanga de Getxo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SuperLolito HT Club Alineación oficial del equipo 'SuperLolito HT Club' en el partido 0 - 1 Patxanga de Getxo Alineación oficial del equipo 'Patxanga de Getxo' en el partido
Tiene bastante suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SuperLolito HT Club

Goles Goles

  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): El S.Lolito era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Mugur Dogaru va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Jan Hemsley va donar a S.Lolito un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): S.Lolito sabia com jugar al contraatac, i al minut 87, Jan Hemsley va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 14 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jorge Ortegón, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): S.Lolito per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Raúl Castro va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jugoslav Lopičević de S.Lolito va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Patxanga de Getxo

Goles Goles

  • 108 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Lolo Alvarez és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Nicola Anastasi perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 53 (Ocasión de falta): Sven Larsson va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Eggert Stolpe que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Nicola Anastasi quasi aconsegueix empatar per Patxanga al minut 81, però Sven Larsson va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Felipe Torres de Patxanga va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 79 (Lesión grave): Lolo Alvarez, de Patxanga, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Jesús Rey León el va substituir.