Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sartaguda Reds (778082) - R.C.D. Los Licenciados Fuertecitos (308885) » 86443539: T18/J1/VI

Liga 86443539 Información oficial sobre el partido 86443539 en Hattrick

19.08.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 1 / VI.305 (14623)

Sartaguda Reds Alineación oficial del equipo 'Sartaguda Reds' en el partido 4 - 0 R.C.D. Los Licenciados Fuertecitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Los Licenciados Fuertecitos' en el partido
Joes Otte Mortensen (17') 1 - 0
Benito Blasco (19') 2 - 0
Alberto Olmeda (24') 3 - 0
Lester Ragas (78') 4 - 0
Sartaguda Reds Alineación oficial del equipo 'Sartaguda Reds' en el partido 4 - 0 R.C.D. Los Licenciados Fuertecitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Los Licenciados Fuertecitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sartaguda Reds Alineación oficial del equipo 'Sartaguda Reds' en el partido 3 - 1 R.C.D. Los Licenciados Fuertecitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Los Licenciados Fuertecitos' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sartaguda Reds

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Sartaguda va ser Joes Otte Mortensen.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): En Benito Blasco va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): En Alberto Olmeda va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Lester Ragas va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): Benito Blasco quasi marca en una jugada assajada de córner que Ove Larsson havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Gustavo Rubet, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Joes Otte Mortensen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lester Ragas de Sartaguda va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

R.C.D. Los Licenciados Fuertecitos

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): David Buendía va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Federico De Capitani no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 33 (Tirita (médico)): Òscar Villacreces Marco va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Licenciados es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.