Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sony Team FC (488281) - InTer dE MiLaNo 09 (438883) » 86441233: T18/J14/VI

Liga 86441233 Información oficial sobre el partido 86441233 en Hattrick

18.11.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 14 / VI.263 (14581)

La Señorita Hermafrodita Alineación oficial del equipo 'La Señorita Hermafrodita' en el partido 1 - 2 esoschinakos Alineación oficial del equipo 'esoschinakos' en el partido
Carl Friedrich Lautenbacher (9') 1 - 0
1 - 1 Javier de la Madrid (16')
1 - 2 Okke Korewaar (82')
La Señorita Hermafrodita Alineación oficial del equipo 'La Señorita Hermafrodita' en el partido 1 - 2 esoschinakos Alineación oficial del equipo 'esoschinakos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Señorita Hermafrodita Alineación oficial del equipo 'La Señorita Hermafrodita' en el partido 2 - 0 esoschinakos Alineación oficial del equipo 'esoschinakos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Señorita Hermafrodita

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador Carl Friedrich Lautenbacher de Hermafrodita, després de 9 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Passats 81 minuts de joc, en Nikolaus Plank de Hermafrodita va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

esoschinakos

Goles Goles

  • 162 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 16 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Javier de la Madrid de esoschinakos marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Okke Korewaar va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Felipe Escribano ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 209 Minuto 65 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Frits Cornelus va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de César Casanova. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En César Casanova va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 19 (Tirita): Passats 19 minuts de joc, en Göran Matsson de esoschinakos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.