Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

zamzam88 (438030) - Real getafe c.f. (434465) » 86440908: T18/J4/VI

Liga 86440908 Información oficial sobre el partido 86440908 en Hattrick

09.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 4 / VI.258 (14576)

JuMeTaS FuTBoL CLuB Alineación oficial del equipo 'JuMeTaS FuTBoL CLuB' en el partido 3 - 4 Real getafe c.f. Alineación oficial del equipo 'Real getafe c.f.' en el partido
Alberto Rodríguez (18') 1 - 0
1 - 1 Abel Piñeriro (19')
1 - 2 Abel Piñeriro (29')
1 - 3 Zbigniew Butrymowicz (56')
Óscar Izurieta (73') 2 - 3
2 - 4 Jorge Navarro Aparicio (87')
Rodolfo Gómez-Lama (89') 3 - 4
JuMeTaS FuTBoL CLuB Alineación oficial del equipo 'JuMeTaS FuTBoL CLuB' en el partido 3 - 4 Real getafe c.f. Alineación oficial del equipo 'Real getafe c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
JuMeTaS FuTBoL CLuB Alineación oficial del equipo 'JuMeTaS FuTBoL CLuB' en el partido 5 - 1 Real getafe c.f. Alineación oficial del equipo 'Real getafe c.f.' en el partido
Tiene mala suerte 4.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JuMeTaS FuTBoL CLuB

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Corria el minut 18 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alberto Rodríguez, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 115 Minuto 73 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 73 minuts de joc, Óscar Izurieta, corrent com un esperitat, superà primer Manuel Chicote Diaz per velocitat, i després el porter posant el 2 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Rodolfo Gómez-Lama es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 4, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Óscar Izurieta va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Andoni Villasana va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 202 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Passaven 60 minuts quan Theobald López des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 200 Minuto 66 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 66. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Theobald López la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El JuMeTaS va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Rafael Andrés Alvaro la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Sergio Cimadevilla haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a JuMeTaS al minut 88.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Andrés Alvaro de JuMeTaS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): Óscar Carrera, de JuMeTaS, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Gerardo Robledo el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 64 (Evento clima: sol, K.O. rápido): José María Fenoy va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Real getafe c.f.

Goles Goles

  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): getafe van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 19, quan Abel Piñeriro va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): En Abel Piñeriro donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 29 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 135 Minuto 56 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Zbigniew Butrymowicz de getafe va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 3.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jorge Navarro Aparicio de getafe l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 87 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 13 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de getafe van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 13 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Abel Piñeriro, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Piermarco Raffaelli s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jacinto Barrera de getafe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.