Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Con Talento C.F. (487270) - FC Búfalo (119394) » 86438058: T18/J4/VI

Liga 86438058 Información oficial sobre el partido 86438058 en Hattrick

09.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 4 / VI.207 (14525)

Con Talento C.F. Alineación oficial del equipo 'Con Talento C.F.' en el partido 1 - 0 Murcia Athletic Alineación oficial del equipo 'Murcia Athletic' en el partido
Pablo Hernan Real (10') 1 - 0
Con Talento C.F. Alineación oficial del equipo 'Con Talento C.F.' en el partido 1 - 0 Murcia Athletic Alineación oficial del equipo 'Murcia Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Con Talento C.F. Alineación oficial del equipo 'Con Talento C.F.' en el partido 0 - 1 Murcia Athletic Alineación oficial del equipo 'Murcia Athletic' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Con Talento C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 10 (Gol de contra por la derecha): Pablo Hernan Real va marcar al minut 10 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Radu Georgescu. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): En Sakarias Everman va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): En Engelbert ten Rouwelaar va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 68 (Tirita (médico)): Floricã Vãduva va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Talento es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Murcia Athletic

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Bill Silberbauer va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Lenny Dalsgård va encarar al porter al 28, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 Boris Fielmann va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Floricã Vãduva va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Athletic va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Mikael Henriksson es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bill Silberbauer de Athletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Leoš Vodička de Athletic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.