Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SPORTINGH GIJON INDUSTRIAL LISSET (489006) - New Rubizqui FC (307991) » 86433628: T18/J3/VI

Liga 86433628 Información oficial sobre el partido 86433628 en Hattrick

02.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 3 / VI.128 (14446)

Rep. Monsalud Alineación oficial del equipo 'Rep. Monsalud' en el partido 0 - 4 gandalf's warriors Alineación oficial del equipo 'gandalf's warriors' en el partido
0 - 1 Martin Bouwmeester (5')
0 - 2 Philippe Bemmann (61')
0 - 3 Péter Jordáki (75')
0 - 4 Conny Ehnlund (80')
Rep. Monsalud Alineación oficial del equipo 'Rep. Monsalud' en el partido 0 - 4 gandalf's warriors Alineación oficial del equipo 'gandalf's warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Rep. Monsalud Alineación oficial del equipo 'Rep. Monsalud' en el partido 1 - 4 gandalf's warriors Alineación oficial del equipo 'gandalf's warriors' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rep. Monsalud

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Pablo Fortuny tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Ricardo Barral va estar a punt de marcar al minut 59 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ricardo Barral no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Shintaro Momotani després que el jugador de Monsalud li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 21 (Tirita (médico)): Gabriel Ramírez es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

gandalf's warriors

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Martin Bouwmeester va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 142 Minuto 61 (Gol de contra por la izquierda): En Philippe Bemmann va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Péter Jordáki va augmentar l'avantatge de gandalfs a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Conny Ehnlund de gandalfs l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 80 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Conny Ehnlund va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 24. En Horst Paape va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Horst Paape.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jörgen Irer de gandalfs amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.