Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Psi Factor X (124272) - J.Moros Team (433897) » 86432429: T18/J12/VI

Liga 86432429 Información oficial sobre el partido 86432429 en Hattrick

04.11.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 12 / VI.106 (14424)

Deportivo de la caleta Alineación oficial del equipo 'Deportivo de la caleta' en el partido 6 - 0 Chula Team Alineación oficial del equipo 'Chula Team' en el partido
Heinrich Lippert (23') 1 - 0
Daniel Odber-De-Baubeta (29') 2 - 0
Pere Baldaquí (49') 3 - 0
Danilo Mazzara (57') 4 - 0
Tim Schube (70') 5 - 0
Leonard Gustavsson (75') 6 - 0
Deportivo de la caleta Alineación oficial del equipo 'Deportivo de la caleta' en el partido 6 - 0 Chula Team Alineación oficial del equipo 'Chula Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Deportivo de la caleta Alineación oficial del equipo 'Deportivo de la caleta' en el partido 6 - 1 Chula Team Alineación oficial del equipo 'Chula Team' en el partido
Tiene un resultado normal 6.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo de la caleta

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Deportivo va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 23 Heinrich Lippert va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Daniel Odber-De-Baubeta va incrementar l'avantatge de Deportivo amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 115 Minuto 49 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tommie Fritsma no va poder aturar Pere Baldaquí de Deportivo, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 49 el 3 - 0.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Danilo Mazzara, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Deportivo.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Deportivo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Tim Schube va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Deportivo va augmentar la diferència quan Leonard Gustavsson no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Danilo Mazzara va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Deportivo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Amb 14 minuts disputats, Daniel Odber-De-Baubeta gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Juan Elizalde va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 230 Minuto 59 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Daniel Odber-De-Baubeta, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Modesto Gómez de Deportivo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Deportivo va fer una substitució al minut 69. Ivo Jaanson va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Alberto Sanz.

Chula Team

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 7 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Emiliano Bellone després que el jugador de Chula li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 514 Minuto 66 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Luis García s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En Darío Casado ocupà el lloc d'en Alberto Duch al 75 minuts, dos minuts després que el jugador de Chula quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.