Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Equipichi (492197) - MrPenerez's Team (311165) » 86431054: T18/J4/VI

Liga 86431054 Información oficial sobre el partido 86431054 en Hattrick

09.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 4 / VI.82 (14400)

Los Craks Alineación oficial del equipo 'Los Craks' en el partido 1 - 1 C.Areas Alineación oficial del equipo 'C.Areas' en el partido
Eugen Neagu (30') 1 - 0
1 - 1 Markos Lavakis (37')
Los Craks Alineación oficial del equipo 'Los Craks' en el partido 1 - 1 C.Areas Alineación oficial del equipo 'C.Areas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Craks Alineación oficial del equipo 'Los Craks' en el partido 1 - 0 C.Areas Alineación oficial del equipo 'C.Areas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Craks

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Eugen Neagu va donar a Craks un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Ulf Börjesson del Craks ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 215 Minuto 76 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Hieronim Nowak va intentar anar-se'n per velocitat al minut 76 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 es va veure una gran oportunitat per a Craks per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Eugen Neagu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hieronim Nowak va estar a punt d'acabar en gol al minut 86, però el porter visitant Czesław Rekiel va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Eugen Neagu després que el jugador de Craks li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Al minut 73, Ulf Börjesson de Craks es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

C.Areas

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Conny von Reding arribés a peus de Markos Lavakis, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a C.Areas el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Marcelo Avaroa va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): El C.Areas va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Radu Neagu la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 36 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Conny von Reding, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.