Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El pulpo español (121647) - Ring of Fire F.C. (118073) » 86428855: T18/J13/VI

Liga 86428855 Información oficial sobre el partido 86428855 en Hattrick

11.11.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 13 / VI.42 (14360)

Magobias Team Alineación oficial del equipo 'Magobias Team' en el partido 0 - 1 iokato birra Alineación oficial del equipo 'iokato birra' en el partido
0 - 1 Luis Rey Martínez (2')
Magobias Team Alineación oficial del equipo 'Magobias Team' en el partido 0 - 1 iokato birra Alineación oficial del equipo 'iokato birra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Magobias Team Alineación oficial del equipo 'Magobias Team' en el partido 1 - 0 iokato birra Alineación oficial del equipo 'iokato birra' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magobias Team

Goles Goles

  • 109 Minuto 2 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Zoltán Lisztes va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Luis Rey Martínez va aprofitar el regal, anotant el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Massimo Caredda de Magobias la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Per Hamre de Magobias es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Massimo Caredda de Magobias per doble groga al minut 67.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Gerard Marchán de Magobias va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Magobias puguin veure en Nisse Mörner jugant de nou; ja que al minut 39 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Nakis Chasoulas el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

iokato birra

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Luis Rey Martínez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de iokato que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): El iokato va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Juan Manuel González la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 45 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de iokato, l'equip va recuperar la pilota al minut 45 i va contraatacar. En Dougie Johnsson va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 12 (Tirita (médico)): Luc Guichet va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de iokato es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.