Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

palascantabras (315252) - Tomiño Balompé (123371) » 86428085: T18/J3/VI

Liga 86428085 Información oficial sobre el partido 86428085 en Hattrick

02.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 3 / VI.29 (14347)

Playa de Valdelagrana Alineación oficial del equipo 'Playa de Valdelagrana' en el partido 2 - 5 Tomiño Balompé Alineación oficial del equipo 'Tomiño Balompé' en el partido
0 - 1 Virgil Kenéz (17')
0 - 2 Tõnis Eha (18')
0 - 3 Cuno Ulrich Buchholtz (36')
0 - 4 Guillermo Gómez (43')
0 - 5 Cuno Ulrich Buchholtz (58')
Taavo Tulp (59') 1 - 5
Taavo Tulp (73') 2 - 5
Playa de Valdelagrana Alineación oficial del equipo 'Playa de Valdelagrana' en el partido 2 - 5 Tomiño Balompé Alineación oficial del equipo 'Tomiño Balompé' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Playa de Valdelagrana Alineación oficial del equipo 'Playa de Valdelagrana' en el partido 2 - 1 Tomiño Balompé Alineación oficial del equipo 'Tomiño Balompé' en el partido
Tiene un resultado normal 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,4 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Playa de Valdelagrana

Goles Goles

  • 100 Minuto 59 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Taavo Tulp. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 59 de joc, que suposava el 1 - 5.
  • 101 Minuto 73 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Taavo Tulp, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 5 per a Valdelagrana.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En José Abarca del Valdelagrana ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Terence van Merkenstein va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 38 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ricardo Gisbert de Valdelagrana va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Terence van Merkenstein de Valdelagrana va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Taavo Tulp de Valdelagrana va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pablo Isurieta va prendre el seu rol al minut 82.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 68 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Carlos de Mora probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Tomiño Balompé

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Virgil Kenéz va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Tõnis Eha de Tominho va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 18. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 36 de partit va donar a Tominho l'avantatge per 0 - 3. Cuno Ulrich Buchholtz en va ser l'anotador.
  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Tominho van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 4 mitjançant en Guillermo Gómez.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Cuno Ulrich Buchholtz, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Ignacio Fernández va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.