Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ursulinas de Oviedo C.F (438731) - JSC CAT JSC (779411) » 86427676: T18/J13/VI

Liga 86427676 Información oficial sobre el partido 86427676 en Hattrick

11.11.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 13 / VI.21 (14339)

Undom ak Grund Alineación oficial del equipo 'Undom ak Grund' en el partido 2 - 0 CALOFORNIA Alineación oficial del equipo 'CALOFORNIA' en el partido
Piergiorgio Bagnato (45') 1 - 0
Tomas Faldella (56') 2 - 0
Undom ak Grund Alineación oficial del equipo 'Undom ak Grund' en el partido 2 - 0 CALOFORNIA Alineación oficial del equipo 'CALOFORNIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Undom ak Grund Alineación oficial del equipo 'Undom ak Grund' en el partido 4 - 0 CALOFORNIA Alineación oficial del equipo 'CALOFORNIA' en el partido
Tiene mala suerte 4.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Undom ak Grund

Goles Goles

  • 122 Minuto 45 (Gol por la izquierda): Al minut 45 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Undom va ser Piergiorgio Bagnato.
  • 138 Minuto 56 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Guy Labrosse la va rematar Tomas Faldella amb una magnífica volea que va fer pujar per a Undom el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Augusto Arenas no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Nisse Nilsson estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 42 per blocar una centrada d'en Miguel Sala va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Undom.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43, Sérgio Barbosa arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 45 (Ocasión por el centro): En Tomas Faldella va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Undom se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Miguel Sala una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 62, però una magnífica aturada de Jussi Nummivaara va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Paolo Coluccia va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Tomas Faldella rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Joaquín Tomas Hernandez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 86, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jukka Pohjaväre de Undom amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

CALOFORNIA

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Augusto Arenas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 252 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del CALOFORNIA va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Mimis Papoutsis no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mimis Papoutsis.