Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bull Pat Boney F. C. (440376) - Not Penny's Boat F.C. (123657) » 86424341: T18/J5/V

Liga 86424341 Información oficial sobre el partido 86424341 en Hattrick

16.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 5 / V.218 (5731)

Sportivo de Xixón Alineación oficial del equipo 'Sportivo de Xixón' en el partido 1 - 0 Estrella Roja Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja' en el partido
Pedro Tomás Agulló Rueda (47') 1 - 0
Sportivo de Xixón Alineación oficial del equipo 'Sportivo de Xixón' en el partido 1 - 0 Estrella Roja Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sportivo de Xixón Alineación oficial del equipo 'Sportivo de Xixón' en el partido 3 - 0 Estrella Roja Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja' en el partido
Tiene mala suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sportivo de Xixón

Goles Goles

  • 123 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 47 gràcies a la jugada de Pedro Tomás Agulló Rueda, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Sportivo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Kamen Tomanov, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Pedro Tomás Agulló Rueda gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Exequiel Lemme va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jules Haarhuis.

Estrella Roja

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Estrella sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Dotan Ben-Yehuda, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 5 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Estrella van sortir al contraatac amb encert al minut 58, però Torsten Schupbach no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Lukas Berschweiler de Estrella va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.