Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RATIS C.F (121712) - izanteam (47910) » 86423501: T18/J5/V

Liga 86423501 Información oficial sobre el partido 86423501 en Hattrick

16.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 5 / V.203 (5716)

F.C DILA Alineación oficial del equipo 'F.C DILA' en el partido 2 - 2 Raysewick Alineación oficial del equipo 'Raysewick' en el partido
0 - 1 Johan Olofsson (30')
Ángel Monteverde Hernández (38') 1 - 1
Tommy Vinterlund (73') 2 - 1
2 - 2 Jesús Cabanilla (90')
F.C DILA Alineación oficial del equipo 'F.C DILA' en el partido 2 - 2 Raysewick Alineación oficial del equipo 'Raysewick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C DILA Alineación oficial del equipo 'F.C DILA' en el partido 1 - 1 Raysewick Alineación oficial del equipo 'Raysewick' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,3 % 14,0 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C DILA

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors del DILA amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 38, deixant Ángel Monteverde Hernández en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): Passats 73 minuts, Tommy Vinterlund, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. DILA es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tommie Saulus va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Thurman Toney va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): DILA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tommie Saulus en un 1 contra 1 amb el porter Thurman Toney, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En David Slowley va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Thurman Toney al minut 86 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan David Slowley va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ole Bjerre de DILA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tommy Vinterlund.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 84 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Seet Shi Ah, jugador de DILA, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 84. Iván Agrait García, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Raysewick

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Raysewick van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Johan Olofsson.
  • 162 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Jesús Cabanilla va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Raysewick van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 25, però Jesús Cabanilla va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 217 Minuto 85 (Ocasión evento especial cansancio): Leif Johnsen començava a fer errades greus a causa del cansament, fet que posava en dificultats la resta de la defensa del seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mario Rückauf de Raysewick es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Martín Jiménez.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 89 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Raysewick puguin veure en Johan Olofsson jugant de nou; ja que al minut 89 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Eduardo Álvarez Miguel el va substituir sense tenir temps d'escalfar.