Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

empanada global cf (48852) - InterPuerto (307946) » 86422935: T18/J3/V

Liga 86422935 Información oficial sobre el partido 86422935 en Hattrick

02.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 3 / V.193 (5706)

Estrela Vermella Alineación oficial del equipo 'Estrela Vermella' en el partido 2 - 1 Sanfer Balompie Alineación oficial del equipo 'Sanfer Balompie' en el partido
0 - 1 Yannick Billet (5')
Emilio Pasquale (28') 1 - 1
Miticã Nitu (34') 2 - 1
Estrela Vermella Alineación oficial del equipo 'Estrela Vermella' en el partido 2 - 1 Sanfer Balompie Alineación oficial del equipo 'Sanfer Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Estrela Vermella Alineación oficial del equipo 'Estrela Vermella' en el partido 1 - 1 Sanfer Balompie Alineación oficial del equipo 'Sanfer Balompie' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,0 % 27,8 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrela Vermella

Goles Goles

  • 106 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Emilio Pasquale va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 28, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Rojos, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 120 Minuto 34 (Gol de falta): Una falta al minut 34 va provocar un lliure directe. Miticã Nitu el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Rojos enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Emil Bauer. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Ghiyath al-Farisi de Rojos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Sanfer Balompie

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Yannick Billet va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Kresten Lundgaard, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 24 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Balompie va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 260 Minuto 54 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Kresten Lundgaard, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 9 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Enrico Agosti després que el jugador de Balompie li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.