Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC JESUITAS (48764) - racing Stalingrado (123301) » 86421121: T18/J13/V

Liga 86421121 Información oficial sobre el partido 86421121 en Hattrick

11.11.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 13 / V.160 (5673)

Samurais Catalans Alineación oficial del equipo 'Samurais Catalans' en el partido 1 - 5 Battle Royale Alineación oficial del equipo 'Battle Royale' en el partido
0 - 1 Filip Hagelsjö (4')
0 - 2 Gabriel Castro (27')
Jaka Komljenovi? (29') 1 - 2
1 - 3 Miguel García (34')
1 - 4 Miguel García (41')
1 - 5 Tomas Persson (82')
Samurais Catalans Alineación oficial del equipo 'Samurais Catalans' en el partido 1 - 5 Battle Royale Alineación oficial del equipo 'Battle Royale' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Samurais Catalans Alineación oficial del equipo 'Samurais Catalans' en el partido 2 - 2 Battle Royale Alineación oficial del equipo 'Battle Royale' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,5 % 42,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Samurais Catalans

Goles Goles

  • 108 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Vasile Costan és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Jaka Komljenovič perquè aconseguís el 1 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 109 Minuto 34 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Vasile Costan va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Miguel García va aprofitar el regal, anotant el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Tadek Syrocki va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 36 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 235 Minuto 61 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a André Ragngren de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Jacco van Brussel de Samurais va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tadek Syrocki de Samurais es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gonzalo Mathías de Samurais la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Battle Royale

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Filip Hagelsjö va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Gabriel Castro va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 27, i va fer pujar el 0 - 2 per a Battle.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 41, Battle va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Miguel García.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, un xut de Tomas Persson des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Raúl Vázquez, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 48 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Battle va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Miguel García després de 50 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Josep Pacheco va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 38 de partit, quan un jugador de Battle, en Filip Hagelsjö, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 66 (Lesión): Filip Hagelsjö va sortir coix del terreny de joc, substituït per José de Rosamel. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Filip Hagelsjö no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.