Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inazuma Eleven Go! (315262) - F.C ALACANT (124075) » 86420406: T18/J3/V

Liga 86420406 Información oficial sobre el partido 86420406 en Hattrick

02.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 3 / V.148 (5661)

Skroto de Rigan Alineación oficial del equipo 'Skroto de Rigan' en el partido 4 - 2 R.C. Deportivo da Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C. Deportivo da Coruña' en el partido
Pablo Otero (4') 1 - 0
Ceferino Chapela (9') 2 - 0
2 - 1 Pedro Talledo (26')
Ceferino Chapela (28') 3 - 1
Aleksandr Runnel (46') 4 - 1
4 - 2 Miska Ehnroth (71')
Skroto de Rigan Alineación oficial del equipo 'Skroto de Rigan' en el partido 4 - 2 R.C. Deportivo da Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C. Deportivo da Coruña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Skroto de Rigan Alineación oficial del equipo 'Skroto de Rigan' en el partido 4 - 1 R.C. Deportivo da Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C. Deportivo da Coruña' en el partido
Tiene un resultado normal 3.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Skroto de Rigan

Goles Goles

  • 116 Minuto 4 (Gol evento especial rápido + pase): Iver Hinge va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Pablo Otero, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ceferino Chapela va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ceferino Chapela es va introduir dins la defensa central al minut 28, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 46 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Aleksandr Runnel es va introduir dins la defensa central al minut 46, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Irwin Messer, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): Irwin Messer va sorprendre Manuel Juárez amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Göran Kjeller de Skroto la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iver Hinge de Skroto la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 21 de partit, quan un jugador de Skroto, en Cezary Sadowski, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 30 (Lesión): Cezary Sadowski no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Enrique Pardo García.

R.C. Deportivo da Coruña

Goles Goles

  • 153 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, Pedro Talledo va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Deportivo en aconseguir el 2 - 1.
  • 151 Minuto 71 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 71, el jugador visitant Miska Ehnroth va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Deportivo van seguir progressant per la banda dreta. Imanol Rico va tenir la seva oportunitat al minut 31, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miska Ehnroth.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrián Hervás.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Richi Amils Pibernat de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Deportivo puguin veure en Imanol Rico jugant de nou; ja que al minut 35 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Ben Lincoln el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 095 Minuto 53 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Carlos Hernan Ferreiro va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Mats Städeli.
  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Després de 82 minuts, Deportivo va veure com el seu jugador Pedro Talledo havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Dorian Sevrini entraria per ocupar el seu lloc.