Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

o0-Futbol Total-0o (122918) - cucarachas star (312925) » 86419815: T18/J6/V

Liga 86419815 Información oficial sobre el partido 86419815 en Hattrick

23.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 6 / V.137 (5650)

tosaganar Alineación oficial del equipo 'tosaganar' en el partido 0 - 1 pony FC Alineación oficial del equipo 'pony FC' en el partido
0 - 1 Michael Ponte (48')
tosaganar Alineación oficial del equipo 'tosaganar' en el partido 0 - 1 pony FC Alineación oficial del equipo 'pony FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tosaganar Alineación oficial del equipo 'tosaganar' en el partido 1 - 0 pony FC Alineación oficial del equipo 'pony FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tosaganar

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Per Falby va estar a punt d'avançar els locals al minut 7 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14 es va veure una gran oportunitat per a tosaganar per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Camillo Cento, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 224 Minuto 42 (Ocasión de penalti): tosaganar es va veure beneficiat per la polèmica al minut 42, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Per Falby va relliscar al moment de fer el xut i el porter Daniel Wrzalik no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 213 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Després de 52 minuts, David Haferl va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El tosaganar va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Camillo Cento la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Albano Paez, jugador de tosaganar, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 41. Sebastian Kristensen, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

pony FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 48 (Gol evento especial rápido + pase): Luis Rubio va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Michael Ponte, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): pony van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 25, però el xut de Michael Ponte des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 45 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de pony va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Roméo Cyr, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bjarke Bang de pony es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): Després de 60 minuts jugats, Luis Rubio es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Tobias Gustavsson.