Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Arranz (48442) - kaskis (31167) » 86417899: T18/J6/V

Liga 86417899 Información oficial sobre el partido 86417899 en Hattrick

23.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 6 / V.103 (5616)

troncotitas Alineación oficial del equipo 'troncotitas' en el partido 4 - 0 República Popular del Palo Alineación oficial del equipo 'República Popular del Palo' en el partido
Anssi Hanhela (18') 1 - 0
Anssi Hanhela (28') 2 - 0
Jarno Tenha (55') 3 - 0
Sándor Mikola (62') 4 - 0
troncotitas Alineación oficial del equipo 'troncotitas' en el partido 4 - 0 República Popular del Palo Alineación oficial del equipo 'República Popular del Palo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
troncotitas Alineación oficial del equipo 'troncotitas' en el partido 2 - 1 República Popular del Palo Alineación oficial del equipo 'República Popular del Palo' en el partido
Tiene suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,5 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

troncotitas

Goles Goles

  • 105 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Anssi Hanhela rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Torben Peikert, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): troncotitas va aconseguir el 2 - 0 quan Anssi Hanhela va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): troncotitas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jarno Tenha va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Amb 62 minuts jugats, en Sándor Mikola va augmentar l'avantatge de troncotitas a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sándor Mikola. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jorge Villaseca Boj haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a troncotitas al minut 81.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Frans Diekerhof de troncotitas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Willie Hickman de troncotitas es va emportar una amonestació al minut 13 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Torben Peikert.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jan Enebrant.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jarno Tenha de troncotitas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87 del partit, Jarno Tenha de l'equip troncotitas, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

República Popular del Palo

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Yiorgos Solomos la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de RPP havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 57 (Tirita (médico)): Abel Torrent es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 095 Minuto 73 (Lesión): Mikael Vesterfeldt va sortir coix del terreny de joc, substituït per Daan Companjen. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 094 Minuto 77 (Tirita (médico)): Einer Kejlberg va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de RPP estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.