Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vamosmisevilla (124194) - Los Barrier0s (118320) » 86417259: T18/J13/V

Liga 86417259 Información oficial sobre el partido 86417259 en Hattrick

11.11.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 13 / V.91 (5604)

Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 4 - 1 sin sponsor f.c. Alineación oficial del equipo 'sin sponsor f.c.' en el partido
Mauro Beneitez (15') 1 - 0
Thanong Oodyn (23') 2 - 0
Joaquín Marín (28') 3 - 0
3 - 1 Javier Pablo Aranda (52')
Thanong Oodyn (73') 4 - 1
Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 4 - 1 sin sponsor f.c. Alineación oficial del equipo 'sin sponsor f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 4 - 1 sin sponsor f.c. Alineación oficial del equipo 'sin sponsor f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 4.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dream Catalunyone

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Bestiaroja s'avançava al marcador al minut 15, després d'un rebot que va caçar en Mauro Beneitez per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23, Bestiaroja va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Thanong Oodyn, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28, Bestiaroja va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Joaquín Marín, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Thanong Oodyn, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Bestiaroja.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Mauro Beneitez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bestiaroja se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Lado Babnik va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 78 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Mauro Beneitez de Bestiaroja va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

sin sponsor f.c.

Goles Goles

  • 108 Minuto 52 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 52, en Christian Schmidt la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Javier Pablo Aranda que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Iván Naranco va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Alain Desprez no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): sponsor va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 75, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Mariusz Latos.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gergõ Tasnádi.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Al minut 82, Gergõ Tasnádi de sponsor es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.