Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Bruja 2 (120413) - Gracies Barto (48237) » 86417025: T18/J10/V

Liga 86417025 Información oficial sobre el partido 86417025 en Hattrick

21.10.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 10 / V.87 (5600)

Villaviciosa de la Ribera Alineación oficial del equipo 'Villaviciosa de la Ribera' en el partido 0 - 3 Atletico Bohemio Alineación oficial del equipo 'Atletico Bohemio' en el partido
0 - 1 David Moreno (11')
0 - 2 Adrián Pertusa (22')
0 - 3 Juha Kauppi (64')
Villaviciosa de la Ribera Alineación oficial del equipo 'Villaviciosa de la Ribera' en el partido 0 - 3 Atletico Bohemio Alineación oficial del equipo 'Atletico Bohemio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Villaviciosa de la Ribera Alineación oficial del equipo 'Villaviciosa de la Ribera' en el partido 0 - 8 Atletico Bohemio Alineación oficial del equipo 'Atletico Bohemio' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villaviciosa de la Ribera

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Daniel Rabella de Villaviciosa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 16 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Villaviciosa puguin veure en Antonio Agóitiz jugant de nou; ja que al minut 16 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Fernando López el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 092 Minuto 27 (Lesión grave): Javier Rojas, de Villaviciosa, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Raúl Barragán el va substituir.

Atletico Bohemio

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 11, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què David Moreno es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22, un xut de Adrián Pertusa des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Juha Kauppi va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Juha Kauppi va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 15, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pedro Pablo Iborra després de 30 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mauricio Ridaura va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mauro Martínez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Adrián Pertusa quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Mauricio Ridaura, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Adrián Pertusa va entorpir al marcador d'en Gonzalo Casajús per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrián Pertusa de Atletico es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 52 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Juha Kauppi va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.