Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bitlles cop (433718) - S.D. Chantada (435104) » 86413638: T18/J4/V

Liga 86413638 Información oficial sobre el partido 86413638 en Hattrick

09.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 4 / V.27 (5540)

bitlles cop Alineación oficial del equipo 'bitlles cop' en el partido 1 - 1 Skojono risa Alineación oficial del equipo 'Skojono risa' en el partido
Ignasi Álamo Gómez (15') 1 - 0
1 - 1 Higinio Estevez (74')
bitlles cop Alineación oficial del equipo 'bitlles cop' en el partido 1 - 1 Skojono risa Alineación oficial del equipo 'Skojono risa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bitlles cop Alineación oficial del equipo 'bitlles cop' en el partido 1 - 0 Skojono risa Alineación oficial del equipo 'Skojono risa' en el partido
Tiene un resultado normal 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bitlles cop

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Passats 15 minuts, Ignasi Álamo Gómez, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. bitlles es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fernando Burgo Díaz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Ignasi Álamo Gómez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Jos Hansenne va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Laurentiu Popescu de bitlles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignasi Álamo Gómez de bitlles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Skojono risa

Goles Goles

  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Higinio Estevez que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Skojono van sortir al contraatac al minut 24, però Adrián Canosa va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Skojono sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Rune Yde, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 41 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 208 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marshall Haskins de Skojono va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Juan Carlos Fernández que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Adrián Canosa de Skojono va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marshall Haskins de Skojono va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 26 de partit, quan un jugador de Skojono, en Rafael Moure, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.