Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Pingüipatos (122326) - roberrsss (125371) » 86411148: T18/J11/IV

Liga 86411148 Información oficial sobre el partido 86411148 en Hattrick

28.10.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 11 / IV.46 (3469)

Real Kalstic Alineación oficial del equipo 'Real Kalstic' en el partido 5 - 0 Excel·lent Futbol Team Alineación oficial del equipo 'Excel·lent Futbol Team' en el partido
Miguel Ángel Rodríguez (27') 1 - 0
Victor Schlunegger (33') 2 - 0
Erik Gustavsson (50') 3 - 0
Victor Schlunegger (61') 4 - 0
Casimiro Santiago (69') 5 - 0
Real Kalstic Alineación oficial del equipo 'Real Kalstic' en el partido 5 - 0 Excel·lent Futbol Team Alineación oficial del equipo 'Excel·lent Futbol Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Kalstic Alineación oficial del equipo 'Real Kalstic' en el partido 3 - 0 Excel·lent Futbol Team Alineación oficial del equipo 'Excel·lent Futbol Team' en el partido
Tiene suerte 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Kalstic

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Passats 27 minuts, Miguel Ángel Rodríguez, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Kalstic es posava per davant!
  • 130 Minuto 33 (Gol de falta): Victor Schlunegger va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 33 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Kalstic va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Erik Gustavsson progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 130 Minuto 61 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Victor Schlunegger va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 61 el resultat passava a ser de 4 - 0.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Casimiro Santiago va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan José Camprubí va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant José Ignacio Royo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Erik Gustavsson, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Miguel Ángel Rodríguez va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Casimiro Santiago rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): Al minut 77, José Luis Alvarez de Kalstic va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 61 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 61 de partit, quan un jugador de Kalstic, en Juan Antonio Company, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Excel·lent Futbol Team

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Jan Michalik va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Excel·lent que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.