Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lisergicos united (490221) - DarK SpartY TEAM (47422) » 86407908: T18/J13/III

Liga 86407908 Información oficial sobre el partido 86407908 en Hattrick

11.11.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 13 / III.4 (3411)

lisergicos united Alineación oficial del equipo 'lisergicos united' en el partido 2 - 2 Teclado Alineación oficial del equipo 'Teclado' en el partido
0 - 1 Harald Berg (32')
0 - 2 Ernst-Jan van den Broek (75')
Gianfranco Trevelin (80') 1 - 2
Guillermo Lotina (81') 2 - 2
lisergicos united Alineación oficial del equipo 'lisergicos united' en el partido 2 - 2 Teclado Alineación oficial del equipo 'Teclado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
lisergicos united Alineación oficial del equipo 'lisergicos united' en el partido 5 - 0 Teclado Alineación oficial del equipo 'Teclado' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lisergicos united

Goles Goles

  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Gianfranco Trevelin trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 116 Minuto 81 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Juan Borja Sol va acabar en una passada genial cap al jugador de lisergicos Guillermo Lotina, que va marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Borja Sol va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Joan Toba va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Roberto Monreal va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de lisergicos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 206 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Joan Toba que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 21 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Erik Gustavsson s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Toba de lisergicos es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Roberto Monreal va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Nicolas Courchesne.

Teclado

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): Amb 32 minuts jugats, Harald Berg de Teclado va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Ernst-Jan van den Broek va aprofitar un error defensiu al minut 75, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Teclado.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ernst-Jan van den Broek de Teclado la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Echedey Cózar ocupà el lloc d'en Enrique Bel al 32 minuts, dos minuts després que el jugador de Teclado quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): Després de 74 minuts jugats, Echedey Cózar es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Per Gerhardsson.