Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hercules de Linares (1436596) - Recreativo Arenal (1455055) » 75668722: T17/J4/X

Liga 75668722 Información oficial sobre el partido 75668722 en Hattrick

20.05.2006 14:25:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 4 / X.3094 (181661)

Real Cantabria Alineación oficial del equipo 'Real Cantabria' en el partido 1 - 1 Ceuta y Melilla FC Alineación oficial del equipo 'Ceuta y Melilla FC' en el partido
0 - 1 Emilio Viudes (55')
Martí Olivet (62') 1 - 1
Real Cantabria Alineación oficial del equipo 'Real Cantabria' en el partido 1 - 1 Ceuta y Melilla FC Alineación oficial del equipo 'Ceuta y Melilla FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Cantabria Alineación oficial del equipo 'Real Cantabria' en el partido 1 - 2 Ceuta y Melilla FC Alineación oficial del equipo 'Ceuta y Melilla FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,5 % 10,7 % 65,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Cantabria

Goles Goles

  • 113 Minuto 62 (Gol por la derecha): Els jugadors del Cantabria amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 62, deixant Martí Olivet en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Cantabria va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Martí Olivet va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jonatan Balsells.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Era el minut 34 quan després d'una dura entrada, el jugador Pedro Copín de Cantabria s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 36 (Tirita): Passats 36 minuts de joc, en José Peñate de Cantabria va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 29 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Demetrio Abanqueiro no li va importar gens ni mica.

Ceuta y Melilla FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 55 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jonatan Balsells va treure un córner llarg cap al segon pal que en Emilio Viudes, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Melilla va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Piñol va desviar el xut final de Francisco Molina després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Melilla va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Xelmiro Garabatos va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Adrián Viudes va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ermegildo Ortiz de Melilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 56 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Adrián Jabayolas. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.