Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

frikiSS (1416223) - Vinagre de Pus (1461664) » 75646931: T17/J13/X

Liga 75646931 Información oficial sobre el partido 75646931 en Hattrick

22.07.2006 14:25:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 13 / X.3920 (182487)

Deportivo La Rioja Alineación oficial del equipo 'Deportivo La Rioja' en el partido 4 - 0 Euskadi CF Alineación oficial del equipo 'Euskadi CF' en el partido
Antoni Prunera (19') 1 - 0
Antoni Prunera (38') 2 - 0
Jesús Blanco (45') 3 - 0
Pedro José Alegre (45') 4 - 0
Deportivo La Rioja Alineación oficial del equipo 'Deportivo La Rioja' en el partido 4 - 0 Euskadi CF Alineación oficial del equipo 'Euskadi CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Deportivo La Rioja Alineación oficial del equipo 'Deportivo La Rioja' en el partido 2 - 3 Euskadi CF Alineación oficial del equipo 'Euskadi CF' en el partido
Tiene suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,7 % 2,6 % 80,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo La Rioja

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Corria el minut 19 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Antoni Prunera, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Santiago Terol no va poder aturar Antoni Prunera de Deportivo, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 38 el 2 - 0.
  • 107 Minuto 45 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Jesús Blanco! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 3 - 0.
  • 132 Minuto 45 (Gol por la izquierda): Deportivo va augmentar la diferència quan Pedro José Alegre no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El Deportivo ho intentava per la dreta per mitjà de Pedro José Alegre, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 40 (Ocasión de falta): En Alejandro Redondo es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 230 Minuto 45 (Ocasión de falta): Al minut 45, Alejandro Redondo gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 234 Minuto 57 (Ocasión de penalti): Al minut 57 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Alejandro Redondo, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Laureano Albores.
  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Teruel de Deportivo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): Deportivo es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pacífico Prats no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ramón Cimorra al camp.

Euskadi CF

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Alejandro Redondo es va comportar com un juvenil al minut 6 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Euskadi, l'equip va recuperar la pilota al minut 66 i va contraatacar. En Antonio Pérez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Emili Servitja va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Ramón Cimorra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Víctor Corujo de Euskadi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Fernández de Euskadi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Patricio Gerona va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Manuel Fernández.