Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chelsea*F.C* (1435942) - Algemesí C.F. (1457560) » 75646515: T17/J8/X

Liga 75646515 Información oficial sobre el partido 75646515 en Hattrick

17.06.2006 14:25:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 8 / X.3407 (181974)

Athletico Castilla y León Alineación oficial del equipo 'Athletico Castilla y León' en el partido 0 - 1 Celta Castilla-La Mancha Alineación oficial del equipo 'Celta Castilla-La Mancha' en el partido
0 - 1 Óscar Pajares (90')
Athletico Castilla y León Alineación oficial del equipo 'Athletico Castilla y León' en el partido 0 - 1 Celta Castilla-La Mancha Alineación oficial del equipo 'Celta Castilla-La Mancha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletico Castilla y León Alineación oficial del equipo 'Athletico Castilla y León' en el partido 0 - 2 Celta Castilla-La Mancha Alineación oficial del equipo 'Celta Castilla-La Mancha' en el partido
Tiene un resultado normal 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletico Castilla y León

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 13 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Gustavo Pantano que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Montijo de Athletico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Celta Castilla-La Mancha

Goles Goles

  • 172 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Castilla-La va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 90. Óscar Pajares va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Mauro Asturias va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Javier Abanto, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Castilla-La va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 14, quan Abel Vicent va quedar-se sol davant el porter Javier Abanto, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 53 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Ignacio Llaneras al minut 53 semblava entrar, però Javier Abanto va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Castilla-La que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Abel Chueca, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): Després de 25 minuts jugats, Rafael Fortuny es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Iván Cerro.
  • 090 Minuto 90 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 90 de partit, quan un jugador de Castilla-La, en Abel Chueca, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.