Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sykes City FC (1457191) - ZTEMFE (491752) » 75643151: T17/J7/X

Liga 75643151 Información oficial sobre el partido 75643151 en Hattrick

10.06.2006 14:25:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 7 / X.3361 (181928)

Comunitat Valenciana CF Alineación oficial del equipo 'Comunitat Valenciana CF' en el partido 1 - 0 ATL MALAGA C.F. Alineación oficial del equipo 'ATL MALAGA C.F.' en el partido
Telmo López (66') 1 - 0
Comunitat Valenciana CF Alineación oficial del equipo 'Comunitat Valenciana CF' en el partido 1 - 0 ATL MALAGA C.F. Alineación oficial del equipo 'ATL MALAGA C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Comunitat Valenciana CF Alineación oficial del equipo 'Comunitat Valenciana CF' en el partido 3 - 0 ATL MALAGA C.F. Alineación oficial del equipo 'ATL MALAGA C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Comunitat Valenciana CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): El jugador Telmo López de Valenciana, després de 66 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Telmo López va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Valenciana se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jesús Linaje va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Eric Clos de Valenciana va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 75 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Cibrán Ramírez de Vegel va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Francisco Villarig.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Després de 81 minuts jugats, Telmo López es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Miguel Rojas.

ATL MALAGA C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Sigismundo Hernández es va comportar com un juvenil al minut 3 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Carlos Montenegro va marcar al minut 35 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alberto Alzate que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Aliecer García Soler ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Javier Colmenero de MALAGA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Monferrer.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Alberto Alzate de MALAGA va abandonar el terreny de joc després de 43 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Fernando Altube va entrar en el seu lloc.