Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cantely (776975) - cdcalvia (1435623) » 75640969: T17/J12/X

Liga 75640969 Información oficial sobre el partido 75640969 en Hattrick

15.07.2006 14:25:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 12 / X.3338 (181905)

reguerones Alineación oficial del equipo 'reguerones' en el partido 1 - 0 Rayo Cantabria Alineación oficial del equipo 'Rayo Cantabria' en el partido
Alberto Romero de Torres (52') 1 - 0
reguerones Alineación oficial del equipo 'reguerones' en el partido 1 - 0 Rayo Cantabria Alineación oficial del equipo 'Rayo Cantabria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
reguerones Alineación oficial del equipo 'reguerones' en el partido 1 - 1 Rayo Cantabria Alineación oficial del equipo 'Rayo Cantabria' en el partido
Tiene un resultado normal 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 34,7 % 36,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

reguerones

Goles Goles

  • 124 Minuto 52 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 52 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Alberto Romero de Torres llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): reguerones va estar a punt de posar-se per davant al minut 25 però Ginés Boixadós va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Juan Luis Figueroa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de reguerones se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jesús Puentes al minut 67 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Juan Luis Figueroa va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): Al minut 79, Alberto Romero de Torres gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julián Sanz de reguerones es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.

Rayo Cantabria

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Cantabria van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 34 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jesús Puentes, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Cantabria va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jaime Bon, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Cantabria va estar a punt d'empatar al 78 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Jesús Almansa que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacio Galván de Cantabria es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 68 (Lesión grave): Després de 68 minuts, Cantabria va veure com el seu jugador Carlos Jandátegui havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Miguel Nicolau entraria per ocupar el seu lloc.