Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

domingo lopez scd (1431959) - ruben.m (1462146) » 75624362: T17/J13/X

Liga 75624362 Información oficial sobre el partido 75624362 en Hattrick

22.07.2006 14:25:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 13 / X.3980 (182547)

Rayo Extremadura Alineación oficial del equipo 'Rayo Extremadura' en el partido 2 - 1 Rayo Ceuta y Melilla Alineación oficial del equipo 'Rayo Ceuta y Melilla' en el partido
Pablo Claros (41') 1 - 0
Antonio Simal (42') 2 - 0
2 - 1 Raúl Iriarte Calvo (45')
Rayo Extremadura Alineación oficial del equipo 'Rayo Extremadura' en el partido 2 - 1 Rayo Ceuta y Melilla Alineación oficial del equipo 'Rayo Ceuta y Melilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Extremadura Alineación oficial del equipo 'Rayo Extremadura' en el partido 1 - 1 Rayo Ceuta y Melilla Alineación oficial del equipo 'Rayo Ceuta y Melilla' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,4 % 20,5 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Extremadura

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Extremadura va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 41 Pablo Claros va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 106 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Antonio Simal va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 42, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Extremadura, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Timoteu Montolio del Extremadura ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfredo Doncel Luengo.

Rayo Ceuta y Melilla

Goles Goles

  • 139 Minuto 45 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Melilla Raúl Iriarte Calvo va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Gabriel Burillo va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Melilla, l'equip va recuperar la pilota al minut 84 i va contraatacar. En Raúl Iriarte Calvo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): José Corujo va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 85 de joc.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 Martí Martí va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Rafael Buaes va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 67 (Lesión): El jugador de Melilla Bittor Sahagún va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Rubén Écija va entrar en el seu lloc.