Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Totoro F.C. (1462144) - domingo lopez scd (1431959) » 75624339: T17/J7/X

Liga 75624339 Información oficial sobre el partido 75624339 en Hattrick

10.06.2006 14:25:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 7 / X.3980 (182547)

RCD Catalunya Alineación oficial del equipo 'RCD Catalunya' en el partido 0 - 2 Rayo Extremadura Alineación oficial del equipo 'Rayo Extremadura' en el partido
0 - 1 Alfredo Doncel Luengo (48')
0 - 2 Hernán Gisbert (80')
RCD Catalunya Alineación oficial del equipo 'RCD Catalunya' en el partido 0 - 2 Rayo Extremadura Alineación oficial del equipo 'Rayo Extremadura' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
RCD Catalunya Alineación oficial del equipo 'RCD Catalunya' en el partido 0 - 5 Rayo Extremadura Alineación oficial del equipo 'Rayo Extremadura' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Catalunya

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Catalunya va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bertín González Hernández va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rafael Buaes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Palomares de Catalunya es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Bertín González Hernández després que el jugador de Catalunya li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Rayo Extremadura

Goles Goles

  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Alfredo Doncel Luengo que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Hernán Gisbert, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Francisco Jesús Rius que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Es duien 34 minuts de partit jugats quan Francisco Jesús Rius va estar a punt de posar per davant a Extremadura amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de David Aquino va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 58 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Antoni Marcos es va comportar com un juvenil al minut 58 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Antonio Simal va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.