Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aston Birra Magics (1457696) - Real Vizana f.c. (1457698) » 75619474: T17/J11/X

Liga 75619474 Información oficial sobre el partido 75619474 en Hattrick

08.07.2006 14:25:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 11 / X.3424 (181991)

Euskadi FC Alineación oficial del equipo 'Euskadi FC' en el partido 1 - 1 Illes Balears CF Alineación oficial del equipo 'Illes Balears CF' en el partido
Juan Pedro Ubierna (37') 1 - 0
1 - 1 Santi Fasero (42')
Euskadi FC Alineación oficial del equipo 'Euskadi FC' en el partido 1 - 1 Illes Balears CF Alineación oficial del equipo 'Illes Balears CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Euskadi FC Alineación oficial del equipo 'Euskadi FC' en el partido 1 - 0 Illes Balears CF Alineación oficial del equipo 'Illes Balears CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Euskadi FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 37 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 37 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Juan Pedro Ubierna llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Euskadi va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Rubén Ruesga va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Euskadi va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pablo Urdiales en un 1 contra 1 amb el porter Gaspar Vila, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fernando Fernández va estar a punt d'avançar els locals al minut 60 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Javier Bollar va estar a punt d'acabar en gol al minut 80, però el porter visitant Gaspar Vila va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Ezequiel Escoda va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rubén Ruesga de Euskadi es va guanyar la targeta groga merescudament.

Illes Balears CF

Goles Goles

  • 107 Minuto 42 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Balears Santi Fasero va anotar el 1 - 1 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Balears va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pedro Zafra va sortir per sobre el travesser.
  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Rubén Ruesga haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Balears al minut 88.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Francisco Pons de Balears va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Pons de Balears va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Víctor Rocafort de Balears va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Samuel Leis va prendre el seu rol al minut 33.