Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rubo Team (1456353) - Adri FTW (1456354) » 75607415: T17/J1/X

Liga 75607415 Información oficial sobre el partido 75607415 en Hattrick

29.04.2006 14:25:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / X.3256 (181823)

RCD Comunitat Valenciana Alineación oficial del equipo 'RCD Comunitat Valenciana' en el partido 1 - 0 Celta Navarra Alineación oficial del equipo 'Celta Navarra' en el partido
Waseem Al-Hossein (63') 1 - 0
RCD Comunitat Valenciana Alineación oficial del equipo 'RCD Comunitat Valenciana' en el partido 1 - 0 Celta Navarra Alineación oficial del equipo 'Celta Navarra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RCD Comunitat Valenciana Alineación oficial del equipo 'RCD Comunitat Valenciana' en el partido 1 - 2 Celta Navarra Alineación oficial del equipo 'Celta Navarra' en el partido
Tiene un resultado normal 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,0 % 5,1 % 74,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Comunitat Valenciana

Goles Goles

  • 107 Minuto 63 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Valenciana Waseem Al-Hossein va anotar el 1 - 0 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Marco Caurel va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Marco Caurel va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Víctor Puga, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jesús Villalonga després que el jugador de Valenciana li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): José María Escartín de Valenciana va abandonar el terreny de joc després de 29 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Carlos Domínguez va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 56 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 56 va fer que Carlos Domínguez de Valenciana hagués d'abandonar el terreny de joc. Waseem Al-Hossein va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Celta Navarra

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Asier Ruiz de Navarra, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Navarra que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Néstor Corón, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús Botí de Navarra es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jesús Botí va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.