Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

all blacks tigers (1458073) - El Bruc (313905) » 75603684: T17/J3/X

Liga 75603684 Información oficial sobre el partido 75603684 en Hattrick

13.05.2006 14:25:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 3 / X.3471 (182038)

Murcia FC Alineación oficial del equipo 'Murcia FC' en el partido 3 - 1 U.E. Karnitx Alineación oficial del equipo 'U.E. Karnitx' en el partido
Sebastián Edo Peiro (3') 1 - 0
Iu Estadella (18') 2 - 0
Paco Testua (65') 3 - 0
3 - 1 Jorge Álvarez Sánchez (72')
Murcia FC Alineación oficial del equipo 'Murcia FC' en el partido 3 - 1 U.E. Karnitx Alineación oficial del equipo 'U.E. Karnitx' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Murcia FC Alineación oficial del equipo 'Murcia FC' en el partido 1 - 0 U.E. Karnitx Alineación oficial del equipo 'U.E. Karnitx' en el partido
Tiene suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Murcia FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Paco Testua arribés a peus de Sebastián Edo Peiro, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Murcia el 1 - 0.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Murcia va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Iu Estadella progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 108 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 3 - 0 s'ha de veure repetit: en Eufrasio Agulla de Murcia va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Paco Testua, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 52 (Ocasión de falta): Miguel Torrente va sorprendre Ramon Cusí amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Jesús Garrido de Murcia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Raúl Mariscal de Murcia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 5 (Lesión): Murcia es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Sebastián Edo Peiro no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Eufrasio Agulla al camp.
  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Ignasi Llansana de Murcia va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Sergio Sarachaga va prendre el seu rol al minut 33.
  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): Després de 86 minuts, Murcia va veure com el seu jugador Víctor Companys havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Seguís Beitia entraria per ocupar el seu lloc.

U.E. Karnitx

Goles Goles

  • 117 Minuto 72 (Gol evento especial cansancio): En Iu Estadella semblava que arrossegués els peus pel camp al minut 72 de partit. En Jorge Álvarez Sánchez del Karnitx s'aprofità del cansament del seu defensor per marcar el gol que suposava el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Manuel Tobal va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Karnitx que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Karnitx van sortir al contraatac amb encert al minut 81, però Vincenzo Vergnasco no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cosme Pozuelo de Karnitx va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Agustín Yermo de Karnitx va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfonso Évora.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 62 (Tirita (médico)): Alfonso Évora va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Karnitx estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.