Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JBkamikaze Team (1462898) - paiszero (1462896) » 75590729: T17/J4/X

Liga 75590729 Información oficial sobre el partido 75590729 en Hattrick

20.05.2006 14:25:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 4 / X.4074 (182641)

Racing Illes Balears Alineación oficial del equipo 'Racing Illes Balears' en el partido 3 - 0 Deportivo Ceuta y Melilla Alineación oficial del equipo 'Deportivo Ceuta y Melilla' en el partido
Rafel Giner (35') 1 - 0
Jesús Berto (82') 2 - 0
Ramón Velasco (86') 3 - 0
Racing Illes Balears Alineación oficial del equipo 'Racing Illes Balears' en el partido 3 - 0 Deportivo Ceuta y Melilla Alineación oficial del equipo 'Deportivo Ceuta y Melilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Illes Balears Alineación oficial del equipo 'Racing Illes Balears' en el partido 2 - 0 Deportivo Ceuta y Melilla Alineación oficial del equipo 'Deportivo Ceuta y Melilla' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Illes Balears

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Balears contenien la respiració mentre en Rafel Giner s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, Balears va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jesús Berto, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 135 Minuto 86 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Ramón Velasco de Balears va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Balears va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ramón Velasco va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ismael Zalabardo.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hernesto Beiro va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Ismael Zalabardo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Ramón Velasco va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Rafel Giner es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Gilberto Rubio gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ismael Zalabardo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Balears va fer una substitució al minut 37. Eusebio Encinas va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jesús Berto.

Deportivo Ceuta y Melilla

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Felipe Fernández Esteban va rebre molts aplaudiments. Al minut 30 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Moisés Menotti quasi aconsegueix empatar per Deportivo al minut 80, però Miguel Castañeira va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Deportivo va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Felipe Fernández Esteban no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miquel Creixells de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Emir Ahmed.